Diensten

Reguliere schoonmaak

Hieronder verstaan wij de dagelijkse interieurverzorging van kantoren of de verzorging van de trappen hallen binnen een appartementen complex.

Specialistische reiniging

Tapijtreiniging

Een verzorgd tapijt behoort tot de uitstraling van uw object. Omdat vloeren een verzamelplaats zijn van stof en vuil is het zeer belangrijk dat uw tapijt met zorg wordt schoongemaakt. Bij ondeskundig handelen kan er een onherstelbare beschadiging op uw tapijt ontstaan als gevolg dat de vezels worden beschadigt of lelijke plekken ontstaan in het tapijt.

Schoonmaakbedrijf Golden Cleaning verwijdert niet alleen het vuil. Door een beschermlaag op het tapijt aan te brengen wordt voorkomen dat het vuil aantrekt en dit juist tegengaat. Met een deskundige en grondige reiniging ziet uw tapijt er weer stralend en schoon uit en wel zonder enige beschadiging en gaat uw tapijt langer mee.

Stoelbekleding reinigen

Uw bureaustoelen, maar ook uw vergaderstoelen, worden dagelijks intensief gebruikt. Vlekken door koffie en etenswaar zijn dan ook onvermijdelijk. Dit heeft als gevolg dat stoelen op kantoor vaak onhygiënisch zijn.

Wij maken uw bureaustoelen, vergaderstoelen, zorgstoelen of kantinestoelen op een professionele, intensieve en duurzame manier hygiënisch schoon. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of voor meer informatie.

Linoleum

bedrijfsprofielStrippen en Conserveren: Bij deze handeling wordt u vloer geschrobd en opnieuw in de was gezet ( conserveren ). Het schrobben en conserveren van de vloer wordt vaak in de avonduren gedaan omdat de was dient te drogen en daardoor een aantal uren niet betreden mag worden. De voordelen van strippen en conserveren is dat er een nieuwe beschermlaag op de vloer wordt aangebracht. De voordelen hiervan zijn dat het zijn glans terug krijgt. Daarnaast verlengt strippen en conserveren de levensduur van uw vloer.

Schoonmaak van woningen bij huurmutaties en ontruimingen

Hieronder verstaan wij de algemene schoonmaak van ontruimde woningen vanwege vervuiling of andere redenen. Dit kan bijvoorbeeld een zeer vervuilde keuken badkamer of een toiletruimte zijn. Wij zorgen ervoor dat de woningen er weer schoon en verzorgd uitzien.

Schoonmaakonderhoud vervoersbussen

Hieronder verstaan wij de dagelijkse schoonmaakonderhoud aan de binnen en buitenzijde van de vervoersbussen. Met het schoonmaak onderhoud aan bussen bedoelen wij:

  • Afstoffen van het interieur,
  • Stofzuigen,
  • Dweilen,
  • Glasbewassing binnenzijde,
  • Leegtrekken van het toilet.

Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan via onze contactformulier.

Schoonmaak onderhoud festivals

Veel evenemententerreinen liggen in of naast recreatiegebieden. Hier gelden vaak hoge reinheidsnormen waar streng op wordt gecontroleerd. Wij zorgen daarom voor schone terreinen. Dat geldt voor allerlei soorten evenementen: kleine en grote dancefeesten, festivals en exclusieve evenementen.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Door onze ruime ervaring zijn wij het schoonmaakbedrijf bij uitstek voor evenementen en festivals.