Bedrijfsprofiel

U wenst wij doen het!

De diensten die wij leveren stemmen we af op de wensen van U als klant. Op basis van deze wensen maken wij een schoonmaak plan die past binnen uw bedrijf en uiteraard binnen uw budget. Zo denken wij niet vanuit ons rooster maar vanuit het uwe. Niet vanuit onze mogelijkheden maar vanuit uw wensen. Door een hechte samenwerking met andere collega’s en eigen personeel kunnen wij ons flexibel aanpassen aan uw wensen.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door er maandelijks controle te houden. We werken met een duidelijke werkschema die goed op de klant is ingestemd. In de evaluatie gesprekken met onze opdrachtgevers toetsen wij de beleving van de kwaliteit.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • U kunt van ons verwachten dat de schoonmaakwerkzaamheden binnen u bedrijfsvoering met zorg, deskundigheid en kwaliteit worden verricht!
  • U kunt u van ons verwachten dat wij onze afspraken nakomen
  • U kunt van ons verwachten dat de prijs/kwaliteit verhouding in balans blijft mbt de uitgevoerde werkzaamheden.

Materialen en middelen

Door gebruikt te maken van weinig water en milieuvriendelijke middelen houden wij uw omgeving ook duurzaam schoon. Daar bij combineren we het juiste middel met de juiste methodiek, dat spaart zowel het milieu als uw portemonnee. Onze mensen werken met professioneel materiaal en met de juiste milieuvriendelijke middelen. Wij maken graag gebruik van innovatieve schoonmaakproducten voor een schoner resultaat.